INFO PRIJZEN

Ik aanvaard uiteenlopende foto-opdrachten en blijf daarin trouw aan mijn stijl: namelijk authentieke en eerlijke beelden. Alle foto’s maak ik in kleur maar vaak kies ik voor een omzetting naar zwart-wit om het beeld nog sterker te maken.

Wanneer je een shoot wil boeken kan je het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar photography-nelenaert@telenet.be, daarna nemen we samen jouw wensen door en bekijken we dit binnen mijn stijl en visie.

Contacteer me vrijblijvend voor een meer info en prijzen. Ik werk met basispakketten die je kan aanvullen met de voorgestelde opties of met jouw persoonlijke wensen. Een fotoshoot is pas definitief na het ontvangen van een bevestigingmail met daarin het afgesproken tijdstip, de locatie en enkele handige tips.

Ik houd van een persoonlijke aanpak en neem daar ruimschoots de tijd voor. Ik sta garant voor kwaliteit, de shoot is pas over als iedereen tevreden is. Contacteer me dus tijdig want ik beperk het aantal opdrachten.

Na de shoot ontvang je de foto’s digitaal in een mooie fotogalerij via een downloadlink.