INFO

Hebben mijn foto’s je overtuigd en ben je benieuwd naar mijn aanpak?

Wat doe ik?

Ik aanvaard uiteenlopende foto-opdrachten en blijf daarin trouw aan mijn stijl: namelijk authentieke en eerlijke beelden. Ik maak alle beelden in kleur maar kies regelmatig voor een omzetting naar zwart-wit om het beeld nog sterker te maken.

Met deze beelden maak ik graag een ontwerp voor jullie kaartjes en uitnodigingen en help ik jullie verder voor de definitieve afwerking.

Hoe werk ik?

Wanneer je een fotoshoot wil boeken kan je het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar photography-nelenaert@telenet.be, daarna nemen we jouw wensen door en bekijken we dit binnen mijn stijl en visie.

Een fotoshoot is pas definitief na het ontvangen van een bevestigingmail met daarin het afgesproken tijdstip, de locatie en enkele handige tips.

Contacteer me vrijblijvend voor een prijssetting. Inbegrepen in de prijs is de fotoshoot, de nabewerking en een aantal digitale foto’s in topkwaliteit zonder watermerk. Daarnaast zijn de andere gemaakte foto’s te bezichtigen en eventueel na te bestellen. Ook de opmaak en afwerking van kaartjes of uitnodigingen kan een optie zijn.

Ik houd van een persoonlijke aanpak en neem daar ruimschoots de tijd voor. Mijn shoots hebben dus geen tijdslimiet. Ik sta garant voor kwaliteit, de shoot is pas over als iedereen tevreden is. Contacteer me dus tijdig want ik beperk het aantal opdrachten.

Na de shoot ontvang je de foto’s digitaal in een mooie fotogalerij via een downloadlink.