INFO

WIE BEN IK?

Hey! Ik ben Nele, een fotografe en ik word enthousiast van pure, krachtige en authentieke beelden. Reeds jaren ben ik gepassioneerd bezig met fotografie. Na heel wat workshops, shoots en een professionele fotografie-opleiding weet ik het zeker, ik ben een creatieve duizendpoot!

‘PURE’ fotografie is waar ik voor sta. De echtheid van een beeld primeert. Het licht, de eenvoud en de emotie brengen me in ‘the flow’. Telkens ga ik op ontdekking naar ‘net dat ietske meer’. 

EERLIJK. Die pure schoonheid, die ene blik, die plotse emotie, dat ontroerend moment. PUUR. Soberheid en eenvoud staan centraal. “Less is more” daar houd ik van. KRACHTIG. Beelden die raken, die een verhaal vertellen, waar ik kan naar blijven kijken.

WAT DOE IK?

Ik aanvaard uiteenlopende foto-opdrachten en blijf daarin trouw aan mijn stijl: namelijk authentieke en eerlijke beelden. Ik maak alle beelden in kleur maar kies vaak voor een omzetting naar zwart-wit om het beeld nog sterker te maken. Portretfotografie en reportage (huwelijk, events, feestjes) genieten mijn voorkeur.

Naast fotograferen maak ik ook tal van ontwerpen voor fotokaarten, uitnodigingen, affiches en flyers. Ook hier kies ik voor eenvoud met stijl.

NIEUW! Sinds kort heb ik ook een aanbod van afgewerkte producten. In mijn aanbod heb ik kaartjes, foto-afdrukken en albums in diverse formaten. Zo kan ik jullie nog beter van dienst zijn.

HOE WERK IK?

Wanneer je een fotoshoot wil boeken kan je het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar photography-nelenaert@telenet.be, daarna nemen we jouw wensen door en bekijken we dit binnen mijn stijl en visie.

Een fotoshoot is pas definitief na het ontvangen van een bevestigingmail met daarin het afgesproken tijdstip, de locatie en enkele handige tips.

Contacteer me vrijblijvend voor een prijssetting. Ik werk met basispakketten die je kan aanvullen met de voorgestelde opties of met jouw persoonlijke wensen.

Ik houd van een persoonlijke aanpak en neem daar ruimschoots de tijd voor. Ik sta garant voor kwaliteit, de shoot is pas over als iedereen tevreden is. Contacteer me dus tijdig want ik beperk het aantal opdrachten.

Na de shoot ontvang je de foto’s digitaal in een mooie fotogalerij via een downloadlink.